Wandeling door het Van Sonsbeeckpark

Het Van Sonsbeeckpark kent diverse sferen. Om de sferen en indeling van het park beter te begrijpen is het opgedeeld in 9 delen, ieder met een eigen sfeer en karakter. Wij geven u graag een kijkje in het park, in dit geval opgedeeld in 9 delen. De sferen variëren van speeltuin tot Engels landschap, van recreatief tot ecologisch groen, de moeite waard om ook zelf eens te ontdekken. Het is een bijzonder en relatief klein oppervlak met veel sociale, ecologische en esthetische waarden, midden in Breda.

 

1: Grote grasveld

  

2: Het Standbeeld (Burgemeeester Van Sonsbeeck)

  

3: Entrée van het park

  

4: ’t Verborgen pareltje

   

5: Grote vijver

  

6: Kleine vijver

  

7: Kinderopvang Devi

Devi Kids Sonsbeeck is gelegen aan de rand van het Sonsbeeck park. Hier wordt dagopvang geboden voor kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar.

Op de groepen wordt er gezorgd voor voldoende uitdaging en rust. De thema gerelateerde activiteiten hebben te maken met yoga, beweging, creativiteit en de natuurlijke wereld ontdekken.

Er wordt gezorgd voor een fijn pedagogisch klimaat. Er is volledige aandacht en liefde voor het kind. Ieder kind mag zichzelf zijn, zelf op ontdekking gaan en gaat met een grote glimlach naar huis!

8: Kleine grasveld

  

9: Natuurlijk spelen met waterbaan (FASE 1)

 

Delen via: