Zaterdag 27 juni weer parkochtend

 In Parkdag

Zaterdag 27 juni 9.00 uur is alweer de volgende vrijwilligersochtend. De werkzaamheden zullen deze keer bestaan uit zwerfvuil opruimen, kanten steken en schoffelen. We verzamelen bij het Giraffegebouw. Hoek Julianalaan – Bernhardsingel. Vorige week is er een extra actie van kinderen en ouders uit de buurt geweest om zwerfvuil op te ruimen. Lees meer hierover>

Belangrijk om te noteren, de volgende parkochtend na 27 juni is op 19 september s’middags van 13.00 uur tot 16.00 uur en aansluitend een borrel met elkaar. Ook dan hopen we met voldoende mensen te zijn, omdat er een periode van 3 maanden tussen zit!

Met de kerngroep zijn we druk bezig de Braderie in van Sonsbeeckpark voor te bereiden. Datum: zaterdag 26 september. Op die dag willen we onze plannen presenteren ten aanzien van het park die er nu zijn en inventariseren wat er zoal leeft onder de buurtbewoners. We gaan flink uitpakken en hopen op veel bezoekers! We organiseren de dag samen met Boeimeer Boeit en tevens is het dan Nationale Burendag. Ook voor de kinderen komen er leuke activiteiten, in het kader van de nieuwe plannen.

Meer informatie hierover volgt nog. Heb je tips of ideeën? Mail naar info@sonsbeeckpark.nl.

 

Delen via:
Recent Posts