Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maandag 16 augustus maaiochtend

16 augustus 2021 - 08:00 - 09:30

Mocht je regelmatig van het van Sonsbeeckpark genieten dan weet je dat de bloemenweide dit jaar een mooie bloei heeft gehad. Op dit moment zijn de bloemen echter uitgebloeid. Door de overtollige regenval afgewisseld met de zon vraagt de natuur nu om actie. De bloemenweide moet afgemaaid worden om het resultaat nog verder te verfraaien voor het volgend jaar! Zin om te komen helpen?

We zoeken vrijwilligers die willen afharken op maandag 16 augustus. Dit kan zowel ’s ochtends vanaf 9:00 uur, op het moment dat er gemaaid wordt. Of in de avond om 19:00 uur. Geen zorgen want het materiaal wordt verzorgd en de zon is besteld. Samen kunnen we zorgen dat het voor iedereen een uurtje werk is. Kom je ook?

Zijn er kinderen thuis breng ze dan gezellig mee. Jong geleerd is oud gedaan. Wil je eigenlijk gaan sporten kom dan ook want harken is een sportieve activiteit! Of heb je van de bloemen genoten en wil je dat volgend jaar ook weer doen dan ben je ook van harte welkom.

Het zou fijn zijn als je je aanmeldt via de mail maar besluit je maandag de 16de spontaan om te komen dan ben je ook welkom. Wij zien je graag.

Delen via:

Gegevens

Datum:
16 augustus 2021
Tijd:
08:00 - 09:30

Locatie

Sonsbeeckpark Breda
Sonsbeeckpark Breda
Breda, 4811 Nederland
+ Google Maps