Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parkonderhoud en afscheid Ignaz, de initiator van IamSonsbeeck 6 november 2021

6 november 2021 - 08:00 - 11:00

Feest omdat we Ignaz dankbaar zijn voor zijn initiatief om IamSonsbeeck op te starten. Met zijn tomeloze energie en inzet hebben we een mooie beweging in gang gezet. Samen met de kerngroep en jullie als vrijwilligers hebben we veel bereikt. Iets om trots op te zijn.

En nu 9 jaar later nemen we afscheid van Ignaz. Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Graag nodigen we jullie uit om zaterdagochtend 6 november massaal te komen helpen in het van Sonsbeeckpark. We verzamelen zoals gebruikelijk om 9:00 uur bij Deví en werken tot ongeveer 12:00 uur. Waarbij we tussendoor pauzeren met een kopje thee, koffie en sap of water voor de kinderen. Met natuurlijk iets lekkers erbij. De materialen worden verzorgd. Tussendoor aanhaken of eerder vertrekken kan altijd.

Op deze bijzondere dag verwachten we de wethouder Arjen van Drunen en Anne Jelle Lycklama à Nijeholt.

Maar …………… we sluiten deze zaterdag niet zomaar af. Nee, omdat we Ignaz en verder iedereen die meedoet willen bedanken, voor alle inzet, energie en aandacht voor het van Sonsbeeckpark hebben we een feestelijke lunch verzorgt. Iedereen is welkom!

In het kader van de organisatie vinden we het wel fijn als je ons een berichtje retour wilt sturen om aan te melden voor de lunch.

Delen via:

Gegevens

Datum:
6 november 2021
Tijd:
08:00 - 11:00

Locatie

Devi Kids Sonsbeeck
Bernhardsingel 51
Breda, 4811 SL Nederland
+ Google Maps