Zaterdag 12 december opening koffiecafé en kinderdagverblijf Deví in het Sonsbeeckpark

 In Park nieuws

Op zaterdag 12 december opent koffiecafé en kinderdagverblijf Deví in het Sonsbeeckpark voor het eerst de deuren. Van 15:00 tot 18:00 is iedereen welkom om een kijkje te nemen. Nadat de peuterspeelzaal De Giraffe de deuren sloot stond het gebouw op de hoek van de Julianalaan en de Bernhardsingel een lange tijd leeg.

Deví is een klein en persoonlijk kinderdagverblijf waar de yoga-filosofie centraal staat. Deví staat voor een samenleving waarin mensen met en zonder beperking vanzelfsprekend samenleven. Er wordt een speelomgeving gecreëerd die voor alle kinderen toegankelijk is. Doordeweeks is Deví een kinderdagverblijf en kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht in het gebouw aan de Bernhardsingel. In het weekend opent Deví de deuren van het Koffiecafé. Een plek waar iedereen gelijk is, waar kinderen kunnen spelen en ouders ontspannen.

Na de kerstvakantie, 4 januari 2016, zijn alle kinderen welkom in het kinderdagverblijf. Inschrijven kan via de website van Deví. Meer informatie vind u op de website van Deví: www.kdv-devi.nlwww.cafe-devi.nl

Opening_devi

Delen via:
Recent Posts